Trainingen

Basis-trainingen

Hieronder vind je de basis-trainingen die Ron's Org Maasland levert. Een uitgebreide lijst vind je hier.

Ups en Downs in het leven

Heb je je ooit afgevraagd waarom dingen in het leven verkeerd gaan? Waarom je je de ene dag goed voelt en je de andere dag neerslachtig bent?

Deze training laat je persoonlijk uitvinden hoe het kan dat je je niet altijd optimaal voelt. Ziekte, moeheid, geen zin in je werk hebben, het ervaren van tegenslagen – al deze zaken hebben een duidelijk aanwijsbare oorzaak. Met de juiste kennis in handen kun je ze te lijf gaan en het heft van je leven weer in eigen hand nemen

Persoonlijke Waarden en Integriteit

In de huidige maatschappij is het moeilijk om je eigen integriteit en waarden te behouden. De druk die door de media, collega's, vrienden en familie af en toe op je wordt gelegd, zorgt ervoor dat je je soms niet op je gemak voelt. Dat kan je verder weg voeren van het leiden van een gelukkig leven.

Deze training laat je inzien welke je eigen normen en waarden zijn en wat persoonlijke integriteit voor jou inhoudt. Hoe je deze kunt handhaven en hoog kunt houden zonder je eigen gezichtspunten te verliezen. Je zult jouw eerste belangrijke stappen op weg naar een gelukkig leven zetten, gemeten naar je eigen maatstaven.

Communicatietraining

In bovenstaande trainingen zul je tevens leren dat communicatie een zeer belangrijke schakel vormt in het tot stand brengen van een beter leven voor jezelf en anderen. Leer wat eigenlijk de elementen zijn om tot een goede communicatie te komen.

Vanuit een totaal ander perspectief dan je mogelijk gewend bent van andere trainingen, stelt dit eenvoudige en praktische, maar zeer indringende pakket oefeningen je in staat zelfs in de lastigste situaties overeind te blijven.

Word oorzakelijk in je verbale en lichamelijke communicatie zonder moeilijk aan te leren trucjes en houdingen die je als opgedrongen ervaart. Onze ervaren supervisors (cursusbegeleiders) helpen je graag naar een hoger niveau!

Relaties

Misschien ongelofelijk, maar werkelijk waar! Je kunt leren wat een relatie werkelijk inhoudt. Wat de oorzaken zijn van het slechter worden van een relatie. En hoe je een relatie kunt verbeteren. Zelfs wanneer die 'beschadigd' is geraakt of wanneer partners 'uit elkaar zijn gegroeid.'

Deze training wordt meestal gevolgd door een speciaal programma waarna partners vanuit een nieuw gezichtspunt, met een 'schone lei' kunnen beslissen of en hoe ze met elkaar verder willen. Voorwaarde voor dit programma is dat beide partners de training volgen.

Dianetics Auditor Seminar

Gebaseerd op de best-seller van L. Ron Hubbard Dianetics, de Moderne Wetenschap van Mentale Gezondheid word je geleerd hoe de menselijke geest werkt en waarom deze het af en toe laat afweten. Je leert de elementen erkennen en herkennen. In echte auditing-sessies met je studie-partner ga je over en weer gebieden en voorvallen te lijf die jou onbewust bezighouden en waardoor je gezondheid negatief kan worden beïnvloed.

Leer dat 70% van de meest voorkomende ziektes veroorzaakt worden door deze voorvallen in het onderbewuste deel van het verstand.

Leren hoe je moet Leren

Deze eenvoudige cursus leert je wat de factoren zijn die het bestuderen van welk materiaal dan ook moeilijk kunnen maken. Met als uitgangspunt dat je alles wat je leert conceptueel moet kunnen begrijpen laten we je in deze training zien en ervaren wat de gevolgen zijn van zogenaamde studiebarrières. Je leert die barrières bij jezelf herkennen EN bij anderen. Een prima cursus voor als je opgroeiende kinderen hebt die je nu eens ècht op weg kunt helpen met hun huiswerk.

Hubbard Qualified Scientologist

Deze training omvat veel basisbegrippen en vaardigheden van Scientology. Je leert hoe je:

  • het beste kunt studeren, zonder moe te worden of interesse te verliezen;
  • je vaardigheid vergroot om welk aspect van het leven dan ook te confronteren, controlen en te intenderen;
  • efficiënter kunt worden, hoe je verwarringen kunt aanpakken en hoe je uitputting kunt voorkomen;
  • het beste met mensen kunt omgaan en hoe je onderling begrip vergroot;
  • betere controle over je lichaam en betere communicatie met je omgeving krijgt
  • je geheugen verbetert
  • je eventuele afhankelijkheid van alcohol en drugs kunt verkleinen

Daarnaast leer je veel basisgegevens over hoe de mens en dit universum in elkaar zitten en wat nu precies het menselijk verstand is.

 

Na deze basis-trainingen zijn er natuurlijk ook trainingen voor gevorderden.